DeepPassion by Mateja

Mateja Komel, oblikovalka unikatnega srebrnega nakita, ljubiteljica fotografije in vsega lepega, kar jo v življenju obdaja.
Umetnost me spremlja že od rojstva in končno sem našla v njej tudi del sebe. Morje je moja neskončna ljubezen in moj navdih. Nakit vedno nastaja z mislijo, kako bi vanj vpletla lepote morskega sveta, zato je namenjen vsem, ki želijo nositi košček morja s seboj za večno. Veliko ljudi je na poseben način povezano z morjem. Nekateri radi raziskujejo skrivnosti temnih globin, drugi uživajo, ko jim veter razprostira jadra. Nenazadnje so tukaj ljudje, ki imajo radi morje preprosto zato, ker je morje.

PASSION

"There are many things in life that will catch your eye, but only a few will catch your heart. Pursue those." 

Navdih

Morje je moj navdih, moj mir, moje zatočišče, moja ljubezen, moja sprostitev, moja globoka strast, moje življenje, moj drugi dom. Tam sem doma.

Ideja

Ideja se rodi iz zgodbe. Povezana je z določenim trenutkom, lepimi spomini, navdihujočo morsko pokrajino, posebnim človekom, zanimivo živaljo, nenavadnim izzivom ali pa je čista trenutna inspiracija.

Oblika

Oblika se v mojih mislih razvija počasi ali pa me nenadoma prešine v določenem trenutku dneva ali noči, ko mi misli za trenutek uidejo iz vsakdana. Idejo prenesem na list papirja ter jo kasneje dodelam. Večinoma prevladujejo preproste oblike, ker menim, da se lepota skriva v preprostih stvareh.