• data-bgposition=
  SEA PLAY
  Sea Jewellery
 • data-bgposition=
  DEEP BLUE
  Diving Jewellery
 • data-bgposition=
  ALL SEASONS CLASSIC
  All Seasons Jewellery
 • data-bgposition=
  WITH THE WIND
  Nautical Jewellery

DeepPassion by Mateja

Mateja Komel, oblikovalka unikatnega srebrnega nakita, ljubiteljica fotografije in vsega lepega, kar jo v življenju obdaja.
Umetnost me spremlja že od rojstva in končno sem našla v njej tudi del sebe. Morje je moja neskončna ljubezen in moj navdih. Nakit vedno nastaja z mislijo, kako bi vanj vpletla lepote morskega sveta, zato je namenjen vsem, ki želijo nositi košček morja s seboj za večno. Veliko ljudi je na poseben način povezano z morjem. Nekateri radi raziskujejo skrivnosti temnih globin, drugi uživajo, ko jim veter razprostira jadra. Nenazadnje so tukaj ljudje, ki imajo radi morje preprosto zato, ker je morje.

Kolekcije

Kolekcije nakita si lahko ogledate na nekoliko drugačen način kot običajno, skozi umetniško fotografijo, ki me zvesto spremlja že vrsto let. Z njeno pomočjo se rada izražam ter pokažem svoj pogled na svet. Fotografije nakita spremljajo različne fotografije na temo kolekcije (SEA PLAY - morje, DEEP BLUE - potapljanje, WITH THE WIND - jadranje, ALL SEASONS CLASSIC - letni časi in klasika)  ter misli, ki so vezane na posamezne teme. Misli, ki so zapisane so vezane na moja osebna prepričanja, želje, občutenja, razmišljanja. Nikoli ne bom objavila, misli, v katero ne verjamem ali je ne čutim globoko v sebi.
Sea Play
Sea Jewellery
Deep Blue
Diving Jewellery
With The Wind
Nautical Jewellery
All Seasons Classic
All Seasons Jewellery